2013-05-23

2013. május 23.

Április elején Gergővel voltam a Hármashatár-hegyen kirándulni....ott egy lépésnél (sport cipőben!!) úgy kiment a lábam, hogy azt hittem eltört. Szerencsére nem. Viszont egyre jobban fáj, főleg éjszakánként. Ismerősöm szerint meghúzódott - megnyúlt a szalag. Félév mire rendbe jön. Néha futás közbe is érzem, de inkább esténként fáj amikor aludnék. 
Randi: hátt....egy jót beszélgettem. Elkönyveltem ennyi. Az, hogy vki 30 évesen midnennap kocsmába és fesztiválokra járkáljon....engem ez már nem vonz. Persze, az jó hogy beülök én is beszélgetni, közbe néha iszok, de nem zűllők mindennap hajnalig. Se a májam, se én nem bírnám fizikailag. 
Másnap elmentem interjúra. Kiderült a Paramount - híres Amerikai filmstúdió - keres könyvelőt Bp-re. Mert ők is itt vannak helyileg....sajnos kiderült, hogy köze sincs a számvitelhez. Úgyhogy mondtam, hogy inkább egy másik legyen, ott meg amerikai üveggyártó cég keres könyvelőt (telefonokra csinál üvegeket, irodákra stb). Ott már jó voltak a feladatok. Kiderült, hogy a lány, aki interjúztatott, ugyan úgy itt lakik a 8. kerületbe a F. utcába csak én a 4.emeleten, ő meg a 6. emeleten lakik. Néztük is egymást (nem azóta se láttam, előtte se).
Hiányzik, hogy a héten nem futottam....alig várom, hogy otthon legyek, és kimenjek futni. Petrával pont váltjuk egymást én fél8-8-ig futok, ő meg 8 után megy kint. Napi fél óra sport, nem sok de ennyi kell. 3 km-t lefutok ilyenkor. Persze sétálok még néha, egyre többet tudok. Aminek örülök, bár annak nem, hogy a kaját egyre jobban nem kívánom. 57 kg-ra lefogytam, amire baromira örülök, mert az állkapocs műtétem után se voltam ilyen vékony....de azért érzem hogy ez már édes kevés a magasságomhoz képest. Most pörkölttel tömjem magam ? :) Csak zöldséget - gyümölcsöt meg húst eszek. Csoki-pék-tej nem. Egyszerűen most ezek azok amiket nem kívánok egyáltalán. Visszanéztem a tavalyi szep-i lánybúcsús képeket ....felpróbáltam az akkori gatyámat....hát idén az se lesz rajtam, ha nem szedek fel 8 kg-t :) De senki véleménye nem érdekel...jól érzem magam és pont. 
A héten bp-n vagyok, szombaton majd robogok haza és este be a városba, már hiányoznak a csajok. 2 hete nem láttuk egymást. Addig meg tanulás. 10-11-én két tárgyból vizsgázok..és baromira bekeményítettek - nagyon arra mennek rá, hogy lehúzzák az embert anyagilag. A másik papírom meglett, azt szept-be kapom kézhez - a mérlegképes könyvelői képesítést. Ez is megvan. Szép ez a szám, nagyon is....


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More