2013-06-19

2013. jún. 19.ez a bagoly annyira tetszik nekem. ha végre kész leszek a lakással bizony isten, hogy megvarrok egy ilyen kis baglyot.

picit el vagyok tűnve. tanulok ezerrel. az art vizsgám - írásbeli - sikerült. így júl 1-jén mehetek majd szóbelire. az áfára még nincs hírem. most összesen 70 db tételem van, amit ki kell dolgoznom és be kell nyalnom. közbe heti 4-5 interjúkra járok - több körösek, de vannak újak is. ma egy német cégnél voltam....meg is kérdezték hogy a daimler-el van-e kapcsolatom, mert akkor összeférhetetlenség lenne. mondom semmi közöm hozzá. úgyhogy szabad a pálya. egy adózási főnök volt bent ennél a német cégnél, de olyan jól el tudtunk beszélni, hogy ilyen feldobott még nem voltam egy interjú után.

egyik interjú után majdnem otthagytam a fogam.... én zebrán csak akkor megyek át ha zöld a lámpa és körbe nézek hogy jön-e valami...és így is a zebra közepén majdnem elütött egy örült autó...és még ő dudált rám. megmutattam neki hogy tündérem, zöld a lámpám, de így is a fél sarkam majdnem elvitte. olyan hülyék az emberek, ha meleg van....

pénteken a buszpályaudvaron bp-n összefutottam régi ex-el...fél méterre ment el tőlem. szerencsére úgy fordultam hogy ne vegyen észre. nem is vett észre. semmi kedvem találkozni vele. meg ahogy ismerem őt leállna ott dumálni és vágni a bájvigyort. én inkább szóba se állok egy ilyennel...és rá se köszönök. ennyi. 

Ancsával heti 1x beülünk egy kis sarki kocsmába a Nagykörúton és padlizsánkrémes tányért kérünk (zöldségek - pirított kenyér - krémmel). ő mutatta meg, még nem evett ilyet. de akárhányszor megyünk mindig másképp néz ki az a krém...mindig ezen röhögünk. 

Andrissal meg heti 1x kávézok, igaz én üdítőt - shaket iszok a westendben. de így már nem sok időm marad nagyon. valaki - valami mindig van 1-1 héten. azt hinném végre szabad vagyok - pihenhetek mindig van valami program. én inkább a seggemen ülnék otthon - látszik hogy öregszem. 

esténként meg ha van egy kis kapacitásom nézem a fotózást adatokat gyűjtök, milyen objektívet kéne venni, hogyan kell használni a photoshop-ot stb. 

közbe volt 1-2 randim is...de olyan emberekkel hogy a fejem a falba verem. gondolkoztam az egyiken hogy meg tudnám -e úgy formázni ahogy én akarom, de aztán letettem róla (rohadtul nem volt önbizalma, ezen én segíteni nem tudok). 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More