2012-12-27

2012. dec. 27.

Uh egy hete nem írtam...nem is volt rá időm. Csüt-ön reggel hazamentem kidolgoztam magam és tegnap 9-kor vissza is jöttem bp-re. Jól éreztük magunkat otthon, jó volt otthon lenni. Takarítás közbe szülők + én 3 üveg bort megittunk (én kb. 2 pohárral), másnap sütés-főzés este 10-ig, akkor Ancsáék is csatlakoztaktak (ez vasárnap volt) akkor 6 üveg fogyott el (én akkor is keveset ittam, mert este még szaunáztam és nem hiányzik egy agyvérzés). Karácsony előtt anyuval kimentünk a praktikerbe és sikerült elköltenem a spórolt pénzem: vettem TV állványt + szekrényt és asztalt. Ma hozzák fel Tamásék és összeteszik, majd csinálok képet. Gábortól meg kaptam egy gyümölcskosarat (egy tálat amibe a gyümiket tudom tartani) meg egy mézes tusfürdőt. 
Ancsáéktól: ikea-s cuccokat: poharakat, jénai edényeket. Ősöktől: ágynemű garnitúrát kértem, plusz egy sötétkék lepedőt, meg tőlük is kaptam poharakat, meg nagyon sok háztartásbeli cuccokat az áruházból: fűszereket, tisztítószereket, pzs, stb (ami ugyebár fogyóeszköz). Gergőtől: meg a Diótörőre kaptunk jegyeket (tegnap este ötkor volt a Kméti Színházba az előadás), és ki ült előttem? a középiskolás volt osztályfőnököm (beszélgettünk egy jót, napi szinten tartjuk fb-n a kapcsolatot) meg 6 évvel idősebb, mi voltunk az első osztálya, tegezzük egymást. Nagyon jó fej, a pici gyerekével néztük a műsört. 
Karácsony első napján pihentünk, én vettem egy könyvet magamnak: a szürke ötven árnyalata, elkezdtem olvasni (jó könyv, csak a pasi perverz benne). Este meg betehénkedtem anyuék ágyába és 3-an megnéztük a jégkorszak 4-et....hát valami brutálisan jókat nevettem (van benne egy nagyi lajhár figura.....istenem, annyira élethűen hozza a figuráját - protkója nincsen úgy kell megrágni neki a dolgokat - de mi sírtunk a röhögéstől). Kell néha ilyen agyradír. 
Karácsony másnapján aztán kereszték jöttek le: tőlük nagyon sok ajándékutalványt kaptam bp-re az egyik áruházba, úgyhogy lehet hogy ott majd a mikrót veszem meg abból. Este meg a 8 órás utáni busszal jöttem, szegény Gáborom már hiányzott, vagy napi 5x felhívott, hogy mizu stb. Küldözgettük a képeket egymásról hogy szenteste ki mit csinált. Ma fél napot ő is dolgozik, holnap is fél napot. Nekem most 10-ig van időm tanulni (hajnali fél 6-kor keltem...pf), de muszáj tanulni kell, utána meg jönnek szétbombázni a nappalimat apuék. 
Brr..elég hideg van itt még, levettem mindenhol a fűtést amíg nem voltam itt. De jól fel kell most öltöznöm, mert megfagyok. A képen Bajorország van, ide még egyszer eljutok, megnézni ezt a kastélyt. De holnap vhova elmegyünk 2-en kirándulni, még nem tudom hova, de az is lehet csak egy mozi, az is jó. Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! :) 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More