2012-11-15

November

2012. nov. 15.


Azt hiszem ma se jön senki (vizeseket és a villanyos emberkéket várom) 2 napja.....a villanyos holnap reggel tutira jön. A konyha idáig nagyon jó, mint egy múzeum....csak nézni lehet, dolgozni nem, mert se víz se áram nincsen benne. Vmi főtt kaját úgy csinálnék már....mondjuk egy jó nagy adag spagettit. Holnap Gergőnek megígértem, hogy csinálok fehér forrócsoki italt (forró tejbe bele fehér csoki darabok, addig keverni míg teljesen elolvad, majd egy bögrébe kiönteni és a tetejére hab és egy kis fahéj). - persze ha lesz áram akkor tudok neki ilyet készíteni.

Ma elmentem a corvin-ba, alul van egy virágbolt...meglepetésemre annyi Louis teát láttam ott (a bolt eredeti helye megszűnt és bezárt és kevés helyen lehet már kapni ilyen teát), de láttam itt karácsonyi teákat, tölcsér formában lévő teafüveket - csak eléggé drága, úgyhogy most nem vettem. De jó tudni, hogy van ott olyan.

Szombat fél nap agymosás - jog miatt, utána meg este go opera. Kíváncsi vagyok milyen lesz, életemben nem voltam még operában. 

Végre jó a netem (wifi), telefonom...hát...CMX-et tettem rá,,,úgy ahogy jó, kivéve nem értem, hogy minden egyes fényképezés után miért csinál egy látens mappát 3 gb-val??? Utána meg kiírja hogy 0 hely van rajta....meg az ubs-je nem jó, meg nem tudom letenni a telefont ha vkivel beszélek, meg állandóan lefagy, néha én nem tudok hívni vele......de egyébként minden szuper :)) 

A bécsi út el lett tolva, mert dec. 1-jén nem indítanak utat, annyira kevesen jelentkeztünk. Helyette (hál istennek ugyan azok a programokkal) 15-én indul egy járat 2 napos az is. Arra megyünk majd el. Én a Hundertwasser-re leszek nagyon kíváncsi (teszek be képet), ez egy házikó, ahol semmi se egyenes. 

Karácsonyra azt hiszem szakácskönyvet kérek, meg akarok tanulni főzni. Bár Ancsa múltkor kérte, hogy csinálja neki spagettit, mert én olyan finomra tudom megcsinálni (igen ő csak 10 percig főzi a darált húst....én meg 1 óráig). Gyűlölöm ha a fogam alatt ropog a nyers hús....ezért se eszek amikor ő főz. De ez régen volt, most már elköltöztünk. Én se járok át hozzájuk, ő se jár át hozzám. 

Vasárnap azt hiszem csinálok  fűszeres csirkecombokat, burgonyapürével és hozzá fokhagymás öntetes salátát. El fogok hízni....Hoppá....egy db tepsim sincs....mivel minden konyhai felszerlést Ancsáék lenyúltak.....mert hogy ők ketten vannak.....ne azért rossz egyedül lenni. Vkire már úgy főzőcskéznék...(jah, ezen a héten nem találtam meg önmagam...a béka segge alatt vagyok, nem tudom miért). 

Kiolvastam a Zahir könyvet...a vége nagyon tetszett.

Jövőre lesz ilyen, hogy sérelemdíj. Ergo ha vki elkezd anyázni az utcán engem, akkor simán személyiségi jogok megsértése miatt feljelenthetem - perelhetek. És nem kötelező bizonyítani az igazat, ha a másik fél elszenvedi mondjuk a nyilvános megaláztatást. Szval figyelni kell, hogy vezetés közbe ki hogyan káromkodni (hangosan persze!) a másikra. 

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek, hétfőn jövök majd. Keveset ülök a gép előtt....vissza akarok szokni a real life-ba. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More