2012-11-06

Sunshine

2012. nov. 6.

Kezdek úgy ahogy kijönni a takonykórból. A szombati előadás nagyon jó volt, egy olyan ügyvédet kaptunk aki 8 órán át végig röhögtetett minket, persze közbe tanultunk. Élvezet lesz szombatonként ott lenni vele.
Egy hónap múlva irány Bécs, találtam adventi kirándulást igaz 2 napos, de tökéletes, holnap (sajnos a temetésen) úgyis együtt lesz mindenki, megkérdezem ki akar még jönni. Holnap reggel 7-kor indulunk el, fél 11-kor kezdődik a szertartás, utána a család magja ilyenkor mindig összeül ebédre, most is az lesz. Hogy a temetés után ott marad a nagyon közeli rokonok (kereszték, mi, meg a nagyi) és beszélgetünk. Most munka, munka, meg takarítás és tételek kidolgozása. Csüt-péntek-vszínűleg szombat is 6-kor jönnek Tamásék csinálni mindent. Esténként levezetés képen elkezdtem régi filmeket nézni. 
  • Casablanca
  • Az élet csodaszép (idáig ezt kezdtem el nézni)
  • Római vakáció
  • Sabrina

Majd keresek még nagyon régi filmeket, nem a mostani lövöldözőseket. Kell ilyen is néha nekem. Végre ma egy kis napfényre ébredtem. Persze még sehogy se áll a szobám. szőnyegek most lettek kimosva, még nincs fent, függönyök baromi régiek, majd veszek bele újat. de sokkal nagyobb mint a régi szobám, és hozzá nappali is van. Luffy az előbb hívott fel, hogy minden rendben, jól érzem -e magam az új lakásba.....mondom igen miért? (nagyon furcsa volt), mert hogy az interneten most találta meg a mostani lakást, amibe lakom, hogy valaki értékesíti!!!!! WTF!? És tényleg az volt. 4 emeleti lakást árultak, helyrajzi szám ua, alaprajz ua. De már levették, vagyis inaktiválták a hirdetést. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More